God kveld i stugo!

Nå har jeg vært bak i hagen med Pippi og kost meg med dagens siste solstråler. Tenk, Mille nektet å være med på noe i dag. Hun hadde kun lyst til å slappe av hjemme og inne. Hvis jeg på liv og død hadde villet aktivisert henne, ja da hadde hun ikke hatt noe valg, men jeg så hun var sliten. Det er tross alt hennes sommerferie også, og selv om vi foreldre stadig bekymrer oss over sittestillende unger foran PCén og TVén, så må de da få lov til tider å bare cooler´n synes jeg.

Derfor dro jeg ut med venninner. Kun i ført treningstøy og null makeup. I følge "trimvarsleren" til Andrea forbrant vi over 800 kalorier rundt Stokka-vannet, så da smakte det godt med en sunn "rugbrød med egg"-lunsj på Madla-senteret etterpå. Vi tre venninnene fikk ytterligere besøk av to nybakte mammaer med deres små, og da kom selvfølgleig "åhhh, ungsomskilden-sukket" frem. Elsker små bebisser, finnes ikke noe mer uskyldig og deiligere. 

Deretter måtte vi jo selvfølgelig ta turen tilbake til Madla Hud- og Fotklinikk. Venninner hadde satt inn penger på kontoen min, og noen av oss gikk også sammen for å kjøpe flere Otz sko, siden de selger 2 for 1. Ble selvfølgelig derfor et par til på meg, grønne...

Nå skal jeg lokke snuppeline ut av rommet med litt jordbær til kvelds. Regner med at hun kommer løpende ned trappene ganske fort.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

 

#OTZ

  • Skrevet: 03.07.2014  •  Kl: 19:07  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits