God morgen, kjære mandagslesere ♥

Denne uken startet slettes ikke verst. Fikk nemlig våkne opp blant myke pledd på Avea Klinikken. Hele kroppen skriker og er støl etter helgens Bootcamp, så dette var virkelig deilig. Fikk min fjerde og for øyeblikket siste MA peelingbehandling. Snakk om å føle seg fresh etterpå da. Takk Jeanette!

Det er et par måneder siden jeg startet med det her, og resultatene er så absolutt synlige nå. Huden har fått en jevnere og glattere overflate, den gløder. Dette var den beste belønningen jeg kunne gitt meg selv så tidlig på en mandags morning.Tok med nystekte frøhorn til Mille, Pelle og Thea, så de var neimen ikke seine med å stå opp i dag. De trenger litt ekstraservice disse ungdommene av og til ♥

Selv om det øspøser utenfor, er snuppeline og jeg klar for å dra ut på garnjakt. Hun skal visstnok begynne på et strikkeprosjekt, et høneprosjekt...

Ønsker dere alle en fin start på uken, god mandag!

Klem Nina

 

#avea #peeling #ansiktsbehandling

  • Skrevet: 07.07.2014  •  Kl: 12:54  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 1

Tiina

Skrevet: 07.07.2014  •  Kl.17:10
Høres helt herligt ut!

Hos meg var det helt motsatt enn rolig og avslappende kosemandag, men sånn er det vel av og til;)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits