Heihei fininger!

Ja, da var tirsdagen godt i gang. Våknet opp til at Bjørn Erik sneik seg opp i senga mi, han er endelig hjemme igjen, nå er det ferietid ♥

Vi har allerede vært ute på et par ærender, her ligger vi ikke på latsiden. Mille har nemlig klagd over vondt i tennene og i går når jeg pusset dem, oppdaget jeg masse verk i tannkjøttet. Vi tar ingen sjanser, så i dag bar det rett til tannlegen. Litt ekstra stas å få sitte på pappa´s motorsykkel den lille biten ned til Krossen.

Det var falsk alarm. Kun et munnsår som lagde bøll. Jaja, så vet vi det, samtidig som vi fikk jobbet med tannlegeskrekken. Det hele ble feiret med en is etterpå, fortjente det.

Nå må vi komme oss ut igjen, for om to dager er det en meget viktig person som har bursdag...♥

Ønsker dere alle en finfin dag! Nyyyyyt den!

Klem Nina

  • Skrevet: 08.07.2014  •  Kl: 12:55  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Christine

Skrevet: 08.07.2014  •  Kl.12:57
Så bra det ikke var noe verre! :) ha en fin tirsdag videre :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits