Åhhh, da ligger vi som noen slakt, nydusja i hvert vårt sofahjørnet før vi skal ut på nytt sprell igjen om en liten time!

Turen gikk som sagt til Dalsnuten i dag. En strabasiøs klatring på frøkna vår, som kjempet seg opp 323 moh. Måtte ta et par vannpauser, men vi klarte å tilbakelegge de 3,8km uten særlig store problemer. Litt glatt på nedoverstigningen etter litt regnvær, men for en mestringsfølelse! Det ble en høy "high five" på firerbanden når vi nådde helt til topps!
Føler på hele kroppen at vi har klatra litt i dag ja, men gurimalla så deilig!

Nå skal vi altså ut dørene igjen, til byen for å få med oss VG-lista topp 20. Mille og jeg gleder oss til å hoppe og danse til Gabrielle´s "5 fine frøkner".

God middag, skrives seinere!

Klem Nina

 

 

#dalsnuten

  • Skrevet: 09.07.2014  •  Kl: 16:00  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits