Guriland for en deilig dag!

Enten er hele nabolaget bortreist eller så gjemmer de seg for sola, for her hjemme er det helt folketomt nå. Vi hadde nok også vært på vift, eller på en strand hvis ikke det hadde vært for at vi skal møte Dennis og Kristin om noen få timer. Hadde liten lyst til å vaske hus og stelle til festmiddag her hjemme i dette fine været, så vi drar heller med oss hele gjengen til byen.

I mellomtiden må vi få tiden til å gå, og det betyr lek med vann! Så nå veksles det mellom tidenes eldste barneleke, nemlig vannsprederen for deretter å varme seg i jacuzzien.Regner med at det er få som sitter inni og leser blogger i dette nydelige været, vel noen er vel fortsatt på jobb, men uansett ønsker jeg dere alle en fantastisk flott sommerdag!

Klem Nina

  • Skrevet: 10.07.2014  •  Kl: 14:17  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

nyttogaltnytt

Skrevet: 10.07.2014  •  Kl.22:52
Veldig fint innlegg! : ) Har du et innlegg du vil dele med oss, tips oss gjerne : )


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits