Da blir det stranda!

Gurimalla så heldig vi er! Syden delux jo...

Starta tidlig på´n i dag med koselig besøk fra Moi. Skravla har gått i hundreogti, rein lykke det der med oppdateringer fra vennegjengen.

Før jeg stikker avgårde, så må jeg jo vise dere litt bilder fra gårsdagens festmiddag. Hele den lille familien vår samt gutta´s jenter deltok, og vi gofla i oss all verdens deilig junkfoodretter på herlige Døgnvill. Gutten vår ble hedret med lys på milkshaken og selvfølgelig bursdagssang. DET VAR FLAUT DET! En skulle ikke tro han ble satt ut av slik oppmerksomhet, men joda dette synes han var kleint.Nei, nå må vi komme oss ut på stranda dere!

Ønsker dere alle en riktig gooooood helg!

Klem Nina

  • Skrevet: 11.07.2014  •  Kl: 11:13  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Tiina

Skrevet: 12.07.2014  •  Kl.13:58
Så helt herligt ut! Vakker familie dere har:)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits