God lørdags morgen kjære lesere!

Jeg hadde jo håpt å rekke å blogge en gang til i går kveld, men dagen hadde dessverre ikke nok timer. Når du er på stranda til 20:15, skal dusje hund, barn og deg selv for deretter å lage sein middag, ja da er det ingen tid igjen. Men "Herliga London" for en dag! Vi nordmenn er så inni hampen velsigna med alle de nydelige strandperlene våre. Vi har lagt vår elsk på Sande stranda, og i går var vi altså ni voksne og tre barn som møttes på favorittstedet vårt. Når noen gikk, ja da kom noen andre, så da var det bare bli værende og nyte vennskap, latter og ikke minst all badegleden.

Ja, for de fleste av oss bada. Ikke alle helt frivillig, men uansett så hadde alle godt av en dukkert. Snuppeline Mille som slo alle. Hun var kun innom oss for en kort kjeks- og drikkepause, var mer under vann enn over. Nå krysser vi fingrene for at været blir like bra i dag, for det kribler i kroppen etter å komme seg ut der igjen.

Og forresten for dere som lurer...ja, Pippi kan fortsatt svømme, selv med tre bein. Om hun liker det? NEI, men hun som alle andre må kjøles ned.

Ja, her ligger vi, ganske så ene og alene...som alltid :-)


Nå krysser vi fingrene for at været holder seg, for dette er livet!

God lørdag folkens!

Klem Nina

  • Skrevet: 12.07.2014  •  Kl: 09:58  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits