Hei igjen godtfolk!

Det å kun være trioen Thorsen på tur, er jo bare helt fantastisk. Med Bjørn Erik som den perfekte guiden, og snuppelines enorme engasjement, er det bare å flyte med, og det fungerer til tusen.

Ankom dyreparken når den åpnet og var vel en av de siste som gikk. Det var nesten sånn at vi hadde hatt lyst til å gjemme oss i skauen der, og vært der til evig tid. Vi fikk jo med oss absolutt alt, takket være pappsen, men det var så sabla kjekt å være der, vi ville ikke hjem.

Vi visste at familien Årrestad Thomas hadde innlosjert seg i Kardemomme by, de skulle sove over der. Så vi avsluttet kvelden med å besøke dem og gå på teater i Byparken. Store som små koste seg med alle Egners gode gamle travere. En perfekt avslutning på en perfekt dag ♥
Etter en slik lang dag, med så mange flotte inntrykk og opplevelser på vår vei, var det godt å rusle bort på Quality Hotel & Resort Kristiansand. Her fikk vi "prinsesse"-behandling, og det gjorde godt for en sliten liten jente.

Ønsker dere alle en god kveld!

Klem Nina

 

#dyreparken #mammablogg #kristiansand

 

  • Skrevet: 15.07.2014  •  Kl: 18:27  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits