God morgen, kjære lesere ♥

Vel, det begynner å bli lunchtider nå, men hele hurven sover fortsatt. Pippi og jeg har selvfølgelig trasket litt i nabolaget, men det er fortsatt helt stille fra de i andre i etasjen over. La de sove, tenker nå jeg. Om vi er på stranda klokka ni eller tolv spiller ingen rolle. Det blir langt over midnatt før vi går og legger oss, døgnet blir snudd rundt, så da trenger vi ikke  å stresse om morningen. Ferie er ferie, for både store og små.

Tenkte uansett å vise dere "kontoret" mitt. Her nyter jeg altså de aller første timene på dagen. I skyggen med skue over bassenget. Snikksnakker litt med hotelleieren mens han renser bassenget, akkopagnert av sangen fra gresshoppene. Livet smiler ♥
Nå ser jeg han far har hentet badehåndklene fra verandaen, så da regner jeg med at strandsekken er klar. Håper dere alle får en fin lørdag og at sola fra Hellas skinner hele veien hjem til moderlandet.

Klem Nina 

  • Skrevet: 19.07.2014  •  Kl: 10:39  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits