God ettermiddag!

Da er jeg på plass på "kontoret" mitt igjen. Det eneste stedet med internett mulighet. Mille bader selvfølgelig, mens vi andre har litt egentid. 

I dag var stranda stappfull. Athenerne elsker som sagt denne øya av en perle, så i dag var det ikke solsenger å oppdrive. Særlig ikke for familien Thorsen som kom slentrende etter klokka tolv. Gikk derfor til stamkaféen vår, spiste frokost og fikk etterhvert haia til oss et par senger mens vi satt der .

Det tok ikke lange tiden før papsen lagde underholdning for hele stranda. Han har nemlig alltid hatt lyst til å prøve sånn Fly Board. Vel, alltid og alltid fru Blom, nå er vel dette ganske så nytt. Jeg har i alle fall aldri sett dette i virkeligheten før. Kjekkassen kom seg opp på første forsøk, og "fløy" altså over vannet. Litt ustø i begynnelsen, men fikk skikkelig dreisen på det etterhvert. Noe av det råeste han visstnok har gjort ever!Pippi:"Hva er det den gale familien min driver med nå da?! Får virkelig ikke håpe jeg må være med på dette også..."Jaja, nå lurer far på om han kanskje klarer å lokke meg med ut på en bytur i kveld. Det er jo lørdag, og da er det litt liv her. Føler egentlig ikke kallet, men tar det som det kommer.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 19.07.2014  •  Kl: 17:44  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits