God morgen kjære lesere!

Ja, i dag ble det tidlig! Lufteturen til Pippi ble unnagjort allerede klokka syv og nå er alle Candy Crush brukt opp også, så da er det vel på tide å oppdatert dere litt.

Han far fant plutselig ut i går at han ikke gidder å gå opp og ned den eneste bakken vi har til stranda. Jeg burde jo ikke blitt overraska, for han gjør jo dette hver bidige gang vi er her. Han leier moped. Eller først ble det firehjulinger, men hans klarte så vidt å få han opp bakkene her i 26 km, så han har bytta ut sin til en moped med litt mere hestekrefter. Jeg derimot, klarer meg mer enn nok med å loffe rundt på øya her i 30 km i timen. 

Vi har leid "doningene" hele ferien, så da blir det nok en del mer virring rundt på ukjente steder. Må bare finne ut en måte å få med meg Pippi på. Har hatt henne med meg i BHén før, når vi har kjørt sykkelen hjemme, så det blir nok kanskje det denne gangen også.


Her prøver altså gjengen å se litt tøffe ut...ehhh, veit ikke helt om det fungerer ♥


Nei, da får jeg vel ta frem boka mi, for her er det ikke tegn til liv.

Ønsker dere alle en fin start på uka!

Klemmer sendes i klem fra Agia Marina ♥

  • Skrevet: 21.07.2014  •  Kl: 07:20  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 1

Tiina

Skrevet: 21.07.2014  •  Kl.16:33
Åå det ser så herlig ut!

Thanks for sharing:)

(26 dager til min ferie..)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits