Hei igjen, kjære dere!

I dag har han far og Mille lekt seg med GoPro kameraet. Kjeeeeeeeempe moro å bli tatt bilde av i bikini-NOT! Men, men, jeg får heller la være å dele de mest vulgære med dere.

Jeg synes vel egentlig min kjære mann er noe i overkant ivrig etter å alltid være sist ute med alt av gadgets, men når det kommer til kameraer er jeg han evig takknemlig. Denne gangen har han installert kameraet på en "lang arm" og Mille fikk lov til å boltre seg med det alene i vannet. Kvaliteten ble så som så, men jeg synes uansett det er helt genialt. Ble masse gode snaps av de 200 bildene hun tok.
Nå skal jeg forsøke å lokke med meg gjengen ut på en kjøretur. Har lyst til å komme meg opp på en fjelltopp og se solnedgangen.

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 21.07.2014  •  Kl: 18:12  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits