God morgen, kjære lesere!

Da har jeg som vanlig alenetid på "kontoret" mitt. Alle sover, til og med gresshoppene...snodig.

I går måtte Bjørn Erik ta med seg snuppeline over til andre siden av øya og oppsøke legen. Ørene til Mille lager hekkanpekkan som vanlig, ingenting har forandret seg der dessverre. De kom tilbake med hestekur, øredråper og badeforbud, men da lo pappsen godt. Blir neppe aktuelt å skippe badingen, men vi klarte å holde henne unna bassenget ved å være på stranda til seint på kvelden.

Jentungen vår er uansett blid. Klager ikke. Hun holder motet oppe og stoler på oss om at dette skal gå så bra så. Gjør jo alltid det ♥
Det fine er jo at når legen først sier han gir deg en hestekur, ja da er det en hestekur. Ingen er tjent på at turistene skal få ødelagt ferien sin, så de kjører på med medisiner med en gang. Takk gud for at snuppeline tåler alt. Regner som sagt med at det er bassenget som lager bøll for henne, så vi lokker henne unna med litt Uno spilling og firehjulskjøring. Merket allerede i går kveld at hun var mye bedre. Litt slappere, men det kan jo være feriemodusen som har slått inn hos henne også.

Ønsker dere alle en fin tirsdag! 

Klem Nina

  • Skrevet: 22.07.2014  •  Kl: 07:56  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits