God morgen, kjære dere!

Her er vi fortsatt i komamodus. Det var jo lørdag i går, og det betyr litt voksentid. Det ble ikke så gale, bare et par jodlevann, men så satt ungdommen oppe rundt bassenget når vi kom hjem. Da ble det til at vi måtte tøyse litt med dem før vi la oss, så det ble gruelig seint allikevel.

Så nå har vi altså lest og kost oss på sengekanten. Til og med Pippi har fått potetgull i senga, hjælpedumeg! Det er litt av noen ferievaner vi har lagt oss til!Det er nok kanskje ikke så rart at undertegnede ikke ble så veldig gira i går. For når du er på stranda i 10 timer, er det ikke mye puff igjen i skrotten. Blir jo så salig sliten, at det ble vanskelig å komme i gassen. Men, men vi skal nå ikke hjem riktig ennå, så det kan jo hende dansefoten har lyst til å lufte seg en annen kveld.

Ønsker dere alle en finfin søndag!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 27.07.2014  •  Kl: 11:37  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 3

luftebobbla

Skrevet: 27.07.2014  •  Kl.18:23
For noen flotte bilder..kos dere.

Hvor har du forresten kjøpt den blå kjolen?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 28.07.2014  •  Kl.05:58
luftebobbla: Ja, den har jeg blitt så glad i. Veldig stor i størrelsen og ikke minst lang, noe jeg savner ofte. Det er en Me&i kjole, og den finner du kanskje igjen på nettsiden dems http://www.meandi.no/ eller ta kontakt med Line Pedersen på 98238524 :-)

Tiina

Skrevet: 30.07.2014  •  Kl.06:35
Nydelig kjole skulle eg og si.

Skikkelig flott tan har du fått og!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits