God kveld i stugo!

I dag ble ikke dagen helt som planlagt, for Mille har en tann som bøller. Sjekka alle tennene hennes hjemme uka før vi dro, for vi er jo vant til at ting forandrer seg veldig fort inni den munnen der, men neida, nå må vi nok hjem å trekke litt igjen. Men uansett, da fikk vi oss en byastur igjen, på firehjulingen, og det er jo alltid moro. Den snille tannlegen tok godt i mot oss, og overbeviste oss om at tanna ville bli holdt i sjakk siden hun allerede går på medisiner for øret. Med litt ekstra Ibux, skal nok dette også gå så bra så.

Tok selvfølgelig masse bilder i dag også, men siden jeg allerede har ferdigredigerte bilder fra turen vår til Souvala, kjører jeg de i kveld. Nettet her går som sagt så tregt at det kan være greit å ikke bruke hele kvelden på å være usosial. 

Souvala er en bitteliten fiskelandsby halvveis til Egina havn, på andre siden av der vi bor. Her fant vi oss en helt tom retaurant helt nede ved vannkanten. Her kunne hvem som helst tatt med seg kameraet og tatt bilder på bilder av den greske idyllen, for absolutt alt så smashing ut. Jeg ble sittende stum av beundring...guriland så vakkert! 


Nå nyter vi dagene maks her nede, for han far har plutselig funnet ut at vi kanskje skal ta et døgn i Athen og være litt turister der også. Drar hjem på torsdag, så da telles timene ned her...

Ønsker dere alle en fortsatt god kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 28.07.2014  •  Kl: 21:09  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits