God kveld, kjære lesere ♥

Da var siste kveld kommet. Plutselig har han far bestemt seg for at familien Thorsen skal avslutte ferien med brast og bram i selveste Athen. Han har slått på storetromma og oppgradert oss til det luksushotellet og når det i utgangspunktet ikke var planlagt, så storgleder jeg meg. Nå blir det Akropolis, Plaka og masse sightseeing!

Det som også var litt greit, er at jeg nå ikke har fått innstilt meg til å si farvel til alle her. Som regel pleier jeg å bli skikkelig deppa når jeg vet at timene for avskjeden nærmer seg, men nå måtte jeg ta det på sparket. Ble derfor sittende på Akrogiali strandkafe til sola gikk ned i kveld, og fikk noen gode klemmer av fine Pavlos når vi gikk. Mille har blitt skikkelig forelska i eieren av Pavlos, og jeg må nok innrømme at vi alle har blitt glad i den mannen. Han kom løpende etter oss når jeg gikk der i fra med tårer i øynene, ga oss steiner fra stranda og en flaske med Ouzo ♥Hjertesukk, for et sted og for noen flotte folk, I will miss you all ♥

Klem Nina

  • Skrevet: 29.07.2014  •  Kl: 21:44  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits