Ja, slik ser ei smørblid Mille ut!

Endelig er dagen kommet, vi skal hente hjem Snow. Snow kommer nok til å gli rett inn i denne dyreglade familien som allerede har hund, katt og fisker. For dere som lurer på hva som nå skal flytte inn, så er det altså en kritthvit liten undulat...derfor navnet Snow.

Det er Katrine og tvillingsøsteren Susann som er så snille og gir den bort til Mille, og i dag skal de være med oss hjem for første gang og være læremestere. Jeg har selv hatt undulat to ganger i livet, så jeg gleder meg jeg også.

Skal få kjøpt et lite speil og en stige til uka. Lille Snow skal nok få det bra hos familien Thorsen.

Jeg falt pladask for denne Molo kjolen på Kastrup flyplass. Eller det var vel egentlig hestekjolen jeg helst ville kjøpe, men Mille elsket denne.


Det blir tut og kjør i hele dag, for allerede klokka 18, blir vi å finne på Viking stadion. Endelig skal vi igjen få oppleve laget i vårt ♥. Vålerenga!

Ønsker dere alle en riktig fin lørdag!

Klem Nina

  • Skrevet: 02.08.2014  •  Kl: 14:39  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 3

Tiina

Skrevet: 02.08.2014  •  Kl.16:20
Åååå eg vil ha sånnen kjole eg og:) Ingenting søtere enn bambi:)

Tiina

Skrevet: 02.08.2014  •  Kl.16:20
Og gratulerer med familieøkning:)

Navn

Skrevet: 02.08.2014  •  Kl.23:45
❤️


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits