Har dere en fin søndag, kjære lesere?

Vi har altså fått undulaten Snow i hus, og Mille-mor er i ekstase:"Dette kan kanskje bli min beste venn?"

Hjertesukk, engelen min. Det er ensomt å være Mille til tider. Det er ingen som kommer og ringer på døra vår hver dag og spør om hun vil komme ut, og det er heller ingen hun føler hun har slikt vennskap til at hun kan komme uanmeldt. Lille frøken venneløs? Ja, til tider så er hun nok det. Jeg sier ikke at det ikke finnes noen i det hele tatt som vil være med å leke, men da er det ofte vi voksne som planlegger litt i kulissene, hjelper til.

Det er mange år siden Mille ble en "inne-jente". Hjemme er hun i trygge omgivelser. Her kan Mille få være Mille. Så hvorfor ikke bli bestevenn med en undulat? Tja, med litt læring tror jeg dette skal gå veldig fint jeg. Allerede i dag klarte vi å få fuglen på fingeren etter en flyvetur, og fikk deretter plassert den trygt inn i buret igjen. Den har også sunget et par viser for oss, så jeg tror virkelig på det her vennskapet.

Samvær med dyr kan så absolutt gi livet ekstra mening. Mille + Snow = Sant ♥Da er han far på vei ut dørene her. Det ser ut som han reiser for tre uker igjen. Deilig å vite at vi har hatt noen flotte sommerdager i sammen, kan leve lenge på det.

Ønsker dere alle en fin søndag!

Klem Nina

 

#Sotos #undulat #dyr #mammablogger

  • Skrevet: 03.08.2014  •  Kl: 13:26  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 4

Randi Elisabeth

Skrevet: 03.08.2014  •  Kl.13:49
Sko gjerna gitt all verden venner t Mille <3 Den prinsesså dokka fortjene det besta, og eg må jammen sei dokke gjør alt dokke kan for at det skjer ;) Tenke det blir et flott vennskap mellom Mille og Snow :) Håpe de neste 3 ugene går fort så du straks he din store kjærlighet heima igjen ;) Klem <3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 03.08.2014  •  Kl.15:53
Randi Elisabeth: Åhhh søte du <3
Vi klarer å stille opp for henne nå føler jeg, men vi er engstelige for framtiden. Men mye kan ennå skje...
Klemmer sendes i fleng tilbake!

Navn

Skrevet: 03.08.2014  •  Kl.19:40
🙏❤️

Navn

Skrevet: 04.08.2014  •  Kl.01:56
Tenker Mille får venner når skolen begynner. Min var mest opptatt av kosedyr og fantasier da hun var 8 år, hun utviklet etter hvert andre "problemer" som jeg ikke forutså, men det går bra nå. Kanskje hun kunne trives bedre med guttevenner, det er mange som faller utenfor "normalen", og jeg synes datteren deres klarer mye for alderen.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits