Good day my friends ♥

Guriland, i dag gleder jeg meg! Bestis Tonje kommer en svipptur hjem fra hytta for å være med på øllebøll. Vi skal begynne kvelden på Stavanger Konserthus, hvor jeg regner med at Steel Panther skal få oss jentene gode og varme. Ehhh, nå mener jeg selvfølgelig fordi rockefoten skal få kjørt seg. Gærneste gutta ever! Dette blir min første konsertopplevelse med dem, og etter hva jeg har hørt blir dette rein nytelse. Regner med at de slår meg både på hår og sminkefronten... 

Har de på Spotifyen nå mens jeg rydder og steller litt her hjemme, og får bakoversveis av tekstene dems, jeeeeesus! Ler så jeg griner, vanvittig mye humor her skjønner jeg!

Tja, sånn så jeg ut å 80-talelt også...Har akkurat snakket med Toje, og hun er snart på vei hjem. I kveld blir det Rock´n Roll for alle penga!

Smask, Nina

  • Skrevet: 05.08.2014  •  Kl: 12:13  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 1

Tiina

Skrevet: 06.08.2014  •  Kl.20:19
Ååå eg hadde så lyst men passer litt dårlig med sånt når man skal stå opp før kl 6 neste dag:(

Satser på å se Niterain jaffal til høsten, de skal spille på Chevys i november:)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits