Jøssenavn, for en rar dag!

Merket allerede i går kveld at denne helgen skulle bli annerledes. Når huset er tomt for alle menneskene du er så avhengig av og glad i, går lufta liksom ut av en. Jeg ble i alle fall skikkelig giddalaus, helt uten mål og mening, og klokka ble nesten fire om natte før jeg krabba i bingen. Våknet som vanlig før fuglene fiser, og det var helt merkelig å ikke ha noen rundt seg som trengte en. Kunne egentlig bare snudd meg rundt og forsøkt å sove igjen, men neida, ikke den dama her.

For det er ei her i huset som alltid møter meg som et fyrverkeri når jeg kommer ned på kjøkkenet hver morning. Lille Pippi-luska går bananas som en sjøsyk snurrebass, sikkert fordi hun mangler et bein, en skulle nesten tro hun ikke hadde sett meg på flere dager. Selv når jeg kommer tilbake etter å ha vært en tur i postkassa er det juleaftenstemning på gang. Det er mye hjerterom i den lille 1,5 kg krabaten, og det er derfor så utrolig lett å ville gi henne mye kjærlighet tilbake.

Så i dag har smula og jeg stort sett ligget under pleddet og lest ukeblader. En rusletur rundt i nabolaget ble det selvfølgelig også tid til, og nå skal vi i dusjen, ja begge to. Vi har nemlig middagsdate med Vibecke og jentene hennes på Åmøy. Skal være der snart, så det er på tide å hive seg rundt.


Ønsker dere alle en deilig gla´lørdag!

Klem Nina

  • Skrevet: 16.08.2014  •  Kl: 16:45  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits