God morgen kjære lesere, og velkommen travle mandag!

Først må jeg få lov til å gratulere alle som starter på skolen i dag, endelig! Mille mor er snart på vei ut dørene her, med et gedigent smil om munnen og en mage full av sommerfugler, og jeg må nok innrømme at det kribler litt i kroppen til mora også. MEN før jeg tar tak i det, så må jeg få synge ut at Pippi-luska har bursdag i dag!

I den forbindelse har jeg mekka sammen den klissete videoen til ære for henne. Dette er min aller første Mac-lagde filmsnutt. Ble lært opp av flinke Mayra i går, og jeg ser allerede nå forberdringspotensiale for neste prosjekt. De forhåndsklipte bildene mine ble litt feil, men guriland så morsomt det var, uansett litt startvansker! Klein låt har jeg også klart å legge på, så bær over med meg!

Gratulerer med 3 års dagen Pippi, endelig småvoksen!


Mille vil vi skal feire henne litt i ettermiddag, så jeg må nok finne på et eller annet ekstra til minien. Men først må jeg få avgårde to barn på skolen. Hu hei hvor det går! 

Ønsker dere alle en god start på uken. Sikkert ikke bare vi i Stavanger som starter opp igjen etter ferien i dag, lykke til!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 18.08.2014  •  Kl: 06:52  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 2

Randi Elisabeth

Skrevet: 18.08.2014  •  Kl.08:09
Så flink du er Nina :) Herlige Pippi :) synes sangen var flott jeg ;) Hipp hurra for Pippi i dag og kos deg med "Mille feiring" i ettermiddag :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.08.2014  •  Kl.13:00
Randi Elisabeth: Thihiiiiii, det var så morsomt å få det til. Tok ikke lange tiden når bildene først var gjort klare :-)
Ha en strålende dag, nå er der Kvaddå for bursdagssnop til snuppeline <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits