I dag har vi vært på koselig besøk!

På besøk hos en gutt på seks år og hans fine familie. Han har også en form for overvekstsyndrom som vår Mille-mor, og det var godt å komme sammen og utveksle erfaringer. Ikke minst er det herlig å være sammen med mennesker som ikke bryr seg en tøddel om hvordan ungen din oppfører seg. For alle som har vært rundt dokka vår, veit at her svinger humøret fort og det snakkes rett fra levra. Vi fikk noen fine timer i sammen, og det blir neppe siste gang vi møtes.

I og med at vi skulle møtes for første gang ville snuppa vår pynte seg litt. Da passet det jammen godt å motta en stor pakke klær fra Me&i i går. "One heart tunic" passet perfekt og prikken over i-en var selvfølgelig den matchende luen. Skikkelig pynta samtidig som plagget sikkert er überbehagelig å ha på seg.  


Husk at dette plagget eller et annet barneplagg faktisk kan bli ditt. Det er bare å legge igjen en kommentar på "Giveaway" innlegget her

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag!

Klem Nina

 

#meandi #barneklær #konkurranse

  • Skrevet: 24.08.2014  •  Kl: 17:30  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

Hondjuret

Skrevet: 24.08.2014  •  Kl.22:33
Åh! Så fina! Både barnet, hunden och kläderna! :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits