God mandags morning!

Ja, da var hele hurven på vei ut dørene her. I dag skal Bjørn Erik være behjelpelig med å finne de siste tingene Pelle trenger til skoleåret. Siden han skal gå andre år på "mikkogmakk", neida INT Industriell teknisk skole, og da er nok mannen i huset best til den oppgaven.

Selv skal jeg også ut på et par ærender, så da tar vi bilen i sammen og følger hverandre. Men guriland, sjekk ut kveldsturen vi hadde i går da. Det var drittvær hele dagen for plutselig å klarne opp i kvellinga. Da hadde jeg allerede funnet go´hjørnet i sofaen og ikledd meg høstens favorittharryplagg, nemlig onepiecen.

Bjørn Erik lokket altså med seg oss jentene på tur, men ikke pokker om jeg gadd å skifte. For å freshe opp den allerede bannlyste outfiten, slang jeg på meg den nye lua mi med matchende skjerf fra Me&i. Da så alt straks mye bedre ut! Latteren satt løst, og jeg må igjen få takke mannen min for bra initiativ!Bjørn Erik synes onepiecen er så usexy... but who cares!
Nei, nå kjører vi på dere! La mandagen begynne!

Skrives seinere!

Klem Nina

 

 

#meandi

  • Skrevet: 25.08.2014  •  Kl: 08:07  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

- Hanne Lisa -

Skrevet: 25.08.2014  •  Kl.13:16
Så herlige bilder :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits