God morgen, fininger!

I dag ligger snuppeline Mille i sofaen med ødelagt kne. Klarte å deise i gulvet etter å ha hengt i noen tau i gymmen, og landa dessverre midt på kneet. Så da ligger vi her da, i hvert vårt hjørnet, og prøver å gjøre det beste ut av det. Ingen vanskelig sak, når Mille er som Solan Gundersen i Flåklypa. Evig optimist, og så absolutt klar for en stille og rolig dag med meg som oppvarter.

I dag er siste mulighet for å delta i Me&i "Giveway" konkurransen. Gå inn på linken her og legg igjen ønsket barnelagg med størrelse, så trekker jeg en vinner i morgen. Mille posterte stolt i nytt antrekk for et par dager siden. For henne som hverken kan ha knapper eller glidelås i buksene fordi hun mangler finmotorikk, er det en drøm å ha på slike gode løssittende klær som det her. Kan enten ha tights under eller som her en deilig joggebukse. Prikken over i-en er selvfølgelig luen i plysj. 


Nei, nå er det ei som vil opp på rommet sitt igjen, til fuglen som skal så slippe ut av buret. Så da får jeg være litt mamma å hjelpe til med alt av elektronikk som hun må ha med seg.

Vi får heller skrives litt seinere!

Klem Nina

 

#meandi #konkurranse #barneklær  

  • Skrevet: 28.08.2014  •  Kl: 09:46  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

karenmarenmette

Skrevet: 28.08.2014  •  Kl.09:58
Huff.. æsj.. Kjedeleg.. Godt å ha ei god mamma då som kan ørteogbørte med seg litt når ein er uheldig.. Herleg med optimistisk jente.. Vakker i flotte kle.. Nydeleg ansikt.. Optimismen lyser lang veg i det fine ansiktet..


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits