God morgen!

Guriland, så deilig det var å våkne opp utvilt og virkelig klar for dagen. I dag blir det nemlig fest! Stor fest, 40 års lag til sprudlende Andrea. Hun har leid byens hotteste utested, Backstage, så i dag blir det høy boblefaktor.

Selv skal jeg ikle meg høye hæler, rød leppestift  og neglelakk...så i dag blir denne dama høy som et kirketårn. 
Nå skal jeg plukke opp Tonje, for vi skal ut å kjøpe bursdagspresang. Ønskene er visst å finne på Kvaddå (Kavdrat). Ikke særlig happy over å måtte bruke tid der, men når bestis lokker med frokostlunsj, ja da veit jeg det blir koselig uansett.

Ønsker dere en fin lørdag!

Klem fra happy Nina som ble såååååå glad for å ikke å ha mista lille Pippiluska i går ♥

  • Skrevet: 30.08.2014  •  Kl: 11:41  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 2

Beatriz Neves

Skrevet: 30.08.2014  •  Kl.11:43
aw så søt hund <3 jeg har også en yorkshire terrier og de hundene er helt fantastike :-)!

ha en god helg!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 01.09.2014  •  Kl.13:52
Beatriz Neves: Vi har alltid hatt hund, Goden Retriver og blandingshund, men når den siste hunden døde vill jeg gjerne prøve noe helt nytt. Kjøpte meg derfor hun her og gikk på masse lydighetskurs. Flinkeste hunden jeg noensinne har hatt, hun kan alt :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits