Åhhh, da var dagen kommet, Dennis flytter, buhuuu!

Nå har Bjørn Erik og jeg akkurat tatt farvel med Kristin og Dennis. Nå er de på vei til Oslo med flyttelasset til gutten vår. Flinke ungdommer som har klart alt på egenhånd i løpet av helgen.

Jeg må jo le litt av meg selv da, for fem minutter før de kom innom, begynte jo selvfølgelig jeg å tute. Plutselig gikk det opp for meg at jeg ikke lenger skal ha han like i nærheten, og dermed tok følelsene overhånd. Tårene rant helt til turtelduene kom inn dørene, så da fikk jeg jo stakkars Kristin til å snufse litt også. Men, men sånn er det bare. Det gikk fort over til smil og latter, for det er jo absolutt en gledens dag også.

Tenk, nå skal eldstemann flytte til hjembyen min. Gjøre skikkelig "byass" av seg på Grünerløkka. Bli samboer og virkelig tre inn i voksenlivet. Jeg er så happy for gutten vår, for bedre start på voksenlivet kan man vel neppe få når det er fine Kristin han skal dele det med. Guriland som jeg gleder meg til å følge det paret der videre.

Kristin + Dennis + Fokus (hunden) = Sant ♥ 

Pappa Bjørn Erik synes det var litt morsomt å gjøre gutten sin litt flau på veien. Han løp inn og hentet vindu-tusjen vi hadde kjøpt i statene, og skreiv en liten hilsen til han på bilen. Dennis synes jo først ikke dette var særlig morsomt, men vi andre lo godt. Tviler vel på om det får stå der hele veien til Oslo...

Lykke til videre, gutten min, snufs. Ta godt vare på hverandre ♥

Klem mamma Nina

  • Skrevet: 01.09.2014  •  Kl: 13:30  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 2

Tiina

Skrevet: 01.09.2014  •  Kl.17:18
Ååå så herligt, og så får de bo på selveste Grünerløkka, så heldige de var:)

Gratulerer med en ny mamma milepæl:)

Flyttingsplaner her også, altfor dyrt å betale leie på Våland, så jeg må finne på noe som er litt billigere slik at jeg kan faktisk spare penger til min egen leilighet...hadde vært kjekt å kunne kjøpe noe FØR eg er pensjonist:D

karenmarenmette

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.11:50
Koselig.. Ikkje rart du føler vemod. Ny fase i livet.. Nye opplevingar.. Sleppe barna ut i verden.. Stole på dei har fått det dei skal av ein; tryggheit, fornuft, refleksjonsevne, livslyst, pågangsmot, viljestyrke, stahet,fleksibilitet.. Mange viktige ting dei heilt klart har med på vegen.. Fine Nina :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits