God morgen, fininger!

I forrige uke var jeg og fikk Restylane behandling. Dette var andre gangen jeg fant veien til Avea klinikken  for å gjøre dette, og igjen ble jeg positivt overraska over hvor effektivt dette er. På bildet under ser du de utallige mulighetene du har på å forbedre huden din. Jeg har konsentrert meg om linjene i pannen, sinnarynken, kråketærne og denne gangen også kjevelinjene. Rundt hakepartiet har jeg nemlig utallige bittesmå aknearr som gir meg ujevn og klumpete hud, men allerede nå ser jeg tydlige forbedringer.

Det er sikkert mange som lurer på hva Restylane egentlig er og hva det kan være godt for. Sånn enkelt fortalt er det små fillere med hyaluronsyre, et naturlig stoff som faktisk finnes i kroppen vår allerede. Restylane er altså nesten identisk med vårt eget stoff, noe som gjør at kroppen gjenkjenner det og derfor minimerer risikoen for allergiske reaksjoner og betennelser. Dette er en enkel løsning som hjelper deg å beholde et friskt og ungdommelig utseende. Det gir umiddelbar effekt etter bare en behandlig og kan vare opptil et år. Siden det er et naturlig stoff, brytes det etterhvert ned og forsvinner. 

Etterhvert som vi blir eldre mister vi alle volum og spenst i huden. Rynker og linjer oppstår, og det er vel mange med meg som føler at det ytre ikke helt gjenspeiler det indre. For meg var det ikke like enkelt å akseptere denne aldringsprossesen. Hun som så tilbake på meg i speilet var på et tidspunkt ikke like kvikk og årvåken som det hun følte seg innvendig, så hvorfor da ikke forbedre det? For det handler ikke om å forandre seg, det handler rett og slett om å forbedre seg. Stimulere hudens egen prosess, styrke den og gjøre den frisk og naturlig.

Nå må dere ikke misforstå meg, for jeg synes faktisk det er noe vakkert med det å bli eldre og sikkrere på seg selv. For meg handler det om å finne en balanse. En balanse i livet som gjør meg fornøyd med den jeg er, for da har jeg det best. Det å ta Restylane, det å tilføre huden min ekstra fukt innenifra, foryngre den, er for meg en måte å ta vare på Nina på. Det påvirker meg på en positiv måte, noe som igjen gjenspeiler seg i hverdagen min. Det betyr selvfølgelig ikke alt, men det betyr mye å like hun dama som ser tilbake på meg i speilet hver dag...

Det er knapt ti stykk autoriserte utdannede Restylane behandlere i Norge. De skal alltid bære gyldig ID-kort som indikeder at de har gjennomgått omfattende opplæring og har medisinsk bakgrunn. Hos disse kan du alltid være trygg på at de gir deg original Restylane.

Nå skal jeg ut og handle gave til bestis Tonje som fyller år i dag! Skal møte henne i kveld med et par andre venninner og feire henne med ost og kjekt.

Ønsker dere alle en finfin start på uken!

Klem Nina

 

#avea #restylane 
  • Skrevet: 08.09.2014  •  Kl: 11:37  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 6

ninaoglivet

Skrevet: 08.09.2014  •  Kl.18:56
Forfengelig du også asså :) Lik meg. Så det må sikkert ligge i navnet vårt. Hahahahah.... Skal ha litt filler i leppene mine om noen uker jeg. Og holder på med diamantslip av ansiktet :) Skal ikke se gammel ut!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 09.09.2014  •  Kl.00:44
ninaoglivet: Du har jo vært så flink med mat og trening også, så noen premier underveis bør du kunne unne deg :-)

Navn

Skrevet: 09.09.2014  •  Kl.09:39
Det er vel flere enn ti stk autoriserte?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 09.09.2014  •  Kl.10:41
Navn: Nei, det var visstnok ikke det. Sist jeg sjekket var det syv eller åtte. Veldig viktig å sjekke at de har ID fra Restylane, hvis ikke kan du få etterlignende produkter...de kaller det Restylane, men er ikke det og da er det ikke sikkert de har riktig utdannelse heller.

Tine

Skrevet: 09.09.2014  •  Kl.11:40
Må formere deg om at det finnes mange autoriserte der ute.

i "gamle dager" fikk vi ikke Id kort etter endt kurs.

Nina Sprell Levende

Skrevet: 09.09.2014  •  Kl.14:24
Tine: Det viktigste rundt kommentaren din, er at jeg vil at folk skal tenke seg veldig godt om når de oppsøker salonger med dette tilbudet. For de fleste er vel mer tjent med å gå til personer som jobber direkte mot Restylane, som oppdaterer seg om produktet, går på kurs og lignenede?
Det stemmer at det er flere enn 10 behandlere i Norge, ca. 52 stykker, men kun 10 som har spesialistnivå. Disse må ha gyldig ID kort. Har de ikke det, så kan de heller ikke kalle seg autoriserte restylane behandlere, da har de ikke oppdatert seg på utviklingen innen faget.
Dette er ikke noe jeg "finner på", dette er svar jeg har fått skriftelig når jeg har innhentet fakta...
Er som jeg nevnt helt ny kunde, helt "grønn" når det gjelder dette, men jeg velger nå i alle fall å bruke personer som hvert år oppdaterer seg og skaffer seg gyldig ID kort.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits