Da er vi endelig på veien!

Pelle vil ikke ha fraværstimer på skolen, nå som han skal søke seg lærlingplass dette året. Det respekterer vi selvfølgelig, derfor kom vi oss avgårde noe seint. Derfor er det nok svarte natta før vi kommer frem til Oslo, men vi er forberedt. Jeg har laget snopepakke til alle mann, med niste, brus og snadder, alle har fått sine favoritter.

For det er viktig å kose seg på tur. Bilen er stappfull av puter og dyner for det er viktig med komfort. Pelle har faktisk allerede sovna, og vi har ikke passert Sandnes engang.

Ikke noe smil på gang her nei. Vil bare komme seg avgårde fort som svint!

Ja, da er vi altså godt i gang på motorveien. Jeg har Macén på fanget og har koblet meg opp på nettet via iPhonen. Fungerer som bare juling, men det får bli et kort innlegg denne gangen, for når vi kommer til Ålgård, ja da bøller nettverket i ett sett.

Ønsker dere alle en finfin helg. Nyt den og hverandre, og så skrives vi underveis.

Klem Nina

  • Skrevet: 12.09.2014  •  Kl: 15:10  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits