Hei igjen darlings!

Ja, nå sitter vi på ferja "Oslofjord" fra Strømstad til Sandefjord. Synes egentlig disse båtene er nokså kjedelige, men denne hadde jomfruturen sin i sommer etter en helrestaurering og har blitt råflott. Gratis nettverk, gode shoppingmuligheter og utrolig behagelige slapp av plasser.

Før vi gikk ombord, hadde vi et mektig måltid nygrilla spareribs fra Nordbysenteret på kaja. Trengte det etter å ha gått skikkelig berserk i matbutikken og ikke minst i godissjappa. Hele 7 kg reint sukker ble det, gurimalla, snakk om galemathias på tur. Men det er godt å få fylt opp kjøleskap, fryser og barskap, for neste helg kommer det Oslo-jenter på besøk og det er jo ikke så lenge til høstferien heller. Har allerede gitt kokken Asgeir beskjed om at 2 kg hjort er klare for hans gode gourmet kunnskaper.


Nei, nå er vi framme i Sandefjord, så nå har vi en del timer i bil foran oss.

Nyt kvelden, så skrives vi i morgen!

Klem Nina

  • Skrevet: 15.09.2014  •  Kl: 17:58  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 2

ninaoglivet

Skrevet: 15.09.2014  •  Kl.18:05
Haha skjønner dere ikke fra Østfold nei :) Hamstring på høyt nivå:) God tur hjem!

karenmarenmette

Skrevet: 15.09.2014  •  Kl.18:31
Gooood tur og køyr forsiktig!! (ikkje enkelt med den der smågodthimmelen der borte nei..)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits