God morgen og god onsdag.

Dere kan tro den lille tre-beinte koser seg. Hun fikk ny seng for 5-minutter siden og hodet er alleredet begravd langt ned i puta. Pippi er nå 3 år, og da synes jeg det er på høy tid å fjerne buret i stua. Jeg valgte å gi henne dette fri-stedet, alltid med døra åpen, hvor ingen fikk lov til å røre henne hvis hun valgte å bruke det. Nå pakkes det vekk for godt.

Den flotte nye kurven, kjøpt på Kvadrat, falt virkelig i smak. Hun kommer litt opp fra gulvet og føler seg nok godt beskyttet inni hula. Får bare håpe hun får ha den i fred, at katten vår Lala holder seg unna. Hvis ikke må vi kanskje gå til innkjøp av en til...
Ønsker dere alle en fortsatt fin onsdag!

Klem Nina

 

#hund #york #yorkshireterrier

  • Skrevet: 17.09.2014  •  Kl: 09:29  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 3

Hondjuret

Skrevet: 17.09.2014  •  Kl.10:35
Men herregud, så nydelig daaaa!! :D

karenmarenmette

Skrevet: 17.09.2014  •  Kl.12:29
Ahh. nydeleg :) Ho er so utruleg fin.. Er det slik at ho er blitt trebein, forresten`? Blei det tatt vekk ein fot ?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 17.09.2014  •  Kl.13:57
karenmarenmette: Ja, hun er litt av et sjarmtroll, min aller beste venn.
Hun ble løpt over av en hund i fjor sommer og knakk beinet. Ble operert tre ganger, men det forekom aldri noe blodsirkulasjon i det. Da var det bare å kutte det helt av, og hun er 100% den samme i dag. Løper like fort og er like blid <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits