God morgen.

I dag er det hektisk i heimen. For i morgen bordes huset av herlige venninner fra Oslo, så i dag shines huset opp. Vel, det gjøres det for så vidt hver torsdag, så vi har stått på hodet fra klokken seks. Nå er snart alt på stell, og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til denne helgen. Alt er klart, og planene er mange.

På tirsdag var jeg forresten på nyhetsslipp for Me&i igjen. For gjennom hele sesongen, bys det på små overraskeler underveis. Sjekk ut det herlige undertøyet jeg skal kle opp hele familien min i! Ser for meg hvor barsk Bjørn Erik kommer til å bli når han finner fram den blå saue boxeren. Jeg skal selvfølgelig matche han med den søte gule. Blir så fint atte, selv om jeg tviler på om det blir noe fotoshoot ut av det....

Det var masse annet herlig også, som selvfølgelig er på vei hjem i posten til meg. Gleder meg til høstferien, for da skal jeg kle opp Mille og meg i et herlig komfortabelt sett. Rosa sommerfugl-genser med mørkeblått skjørt til meg og yogapants til snuppa. Stoffet i dette er i behagelig plysj, så jeg regner med at dette kommer til å bli favorittplaggene våre denne høsten. 


Det er så kjekt å møtes på treff! Ta gjerne kontakt her og book ditt eget.


Søteste undertøyet ever! Til både voksne og barn.Mille har allerede lagt sin elsk på barnemodellen i hjerter, så da har selvfølgelig jeg bestilt meg matchende...

Her kan man faktisk matche sønn også...

Min favoritt...


Ønsker dere alle en fortsatt solrik torsdag!

Skrives seinere, klem Nina

 

 

#meandi #klær #mote #barneklær

 

  • Skrevet: 18.09.2014  •  Kl: 11:17  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 2

Camilla

Skrevet: 18.09.2014  •  Kl.21:24
Heisann :-)

Hvordan får jeg bestilt sånne klær? Fikk lyst på til mine 2 små jenter

Nina Sprell Levende

Skrevet: 18.09.2014  •  Kl.23:39
Camilla: Du kan bestille på nettet ved å klikke deg videre på linken, de rosa bokstavene (Me&i) i andre avsnitt eller få skikkelig god service hos Line Pedersen på mobil 98238524 :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits