Hei, godtfolk.

Ja, da var Mille-mor kommet hjem for å lades litt før vi skal i stallen. Jeg skal lade meg selv litt også, for nå skriker kroppen. Dere kan tro jeg er støl! Gårsdagens trening straffer seg i dag, men det er litt godtvondt også. Kjekt å være i gang og vite at man igjen tar et tak for seg selv og helsa.

Kvelden i går var superkoselig. Alle tre ungene var i hus, og det er ikke hverdagskost. Dennis bor som tidligere nevnt i Oslo med sin Kristin nå, og det var derfor litt ekstra stas når han entret dørene her for å overnatte. Vi savner han jo, men synes allikevel vi er flinke til å holde kontakten. Snakker titt og ofte med hverandre. Han er flink til å dele alt det spennede som skjer rundt turtelduene i tigerstaden.

Så i går ble det altså sofakos på oss. Stearinlys og grønnsaker med dipp på bordet. 


Mille synes det var grusomt å skilles fra storebroren sin klokken seks i dag morges. Tårene rant i strie strømmer, stakkar. Det var nok litt for tidlig for henne for slik action. Godt det ikke er så lenge til neste gang vi ser han igjen.

Nå skal vi få i oss en brødskive for deretter gå å stelle Vilja.

Ønsker dere alle en god middag og en koselig kveld!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 23.09.2014  •  Kl: 14:02  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Tiina

Skrevet: 24.09.2014  •  Kl.06:13
Så ut som pelsungene og hadde savnet storebroren :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits