God kveld kjære lesere.

Ja, da har vi alle slått oss til ro etter å ha tilbragt ettermiddagen i stallen. Regner med at tirsdagene kommer til å være favorittdagene våre fremover. For timene i stallen med alle de fine folka og dyra, gjør veslejenta godt. Hun smiler fra øret til øret fra vi kommer til vi går.

I dag fokuserte jeg ekstra på at Mille skulle gjøre alt selv. At hun får inn rutinene og forstår viktigheten av stell og pass. Trodde hun skulle gå litt lei av all børstingen som måtte til før salingen, men neida hun holdt ut. Kan kanskje ha noe med at jeg har sagt at dette er noe av det jeg kommer til å følge ekstra nøye med på. For etter jul skal det vurderes om vi skal fortsette å ha hest. Hun må engasjere seg i alt, for det er hun som til syvende og sist skal ha hovedansvaret.


Nå har vi vaska bort hestelukta og fått i oss potetsuppe. Tante Tonje har ankommet, for tirsdager er TV-kveld. Da sees opptak av "71 grader Nord" og ""Født i feil kropp".

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 23.09.2014  •  Kl: 19:34  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits