God morgen, kjære dere.

Guriland så deilig det er å våkne opp skikkelig uthvilt. Skal bare hive i oss et par brødskiver og pakke med oss litt gulrøtter, så er vi igjen klare for litt stallkos. Hvis vi rekker det, blir det kanskje en kinotur også. Jeg synes det er gørr å gå på kino uten stor snopepose, men i dag er det jo "skeiutdag", så da passer det jo fint å slå til med en film.

Men sjekk ut hvor vi var i går kveld da dere. Turen langs "Eventyrstien" i Sandvedparken var magisk og trolsk. Barn fra Kulturskolen, forskjellige andre skoler og barnehager viste oss forestillinger fra de kjente eventyrene. På begge sider av elva foregikk det noe kjekt, og jeg tror alle små og store i mils omkrets var til stedet. 

Ikke bare fikk vi oppleve diverse eventyr langs rusleturen vår. Det ble danset, sunget og ikke minst spilt musikk, og dere vet jo vor mye jeg elsker korps...


Hvis dette arrangementet kommer opp til neste år også, så skal vi huske på å være der i tide. Det varte fra 18-20, og vi kom tyve minutter etter åpningstid. Fikk dessverre kun med oss halve parken, med alt den hadde å tilby. Trøsten var en kanelbolle på deling tilbake til bilen, og det hjalp selvfølgelig.

Nei, da får vi se å komme oss ut av dørene her. Stallen kaller.

Ønsker dere en super lørdag, klem Nina

 

  • Skrevet: 27.09.2014  •  Kl: 11:29  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 1

Navn

Skrevet: 29.09.2014  •  Kl.15:20
Det er hvert år Nina 😀Magisk 🎉


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits