Happy Sunday!

Det er en god stemning i huset. Vi jentene har brukt mange timer i stallen på Leikvoll denne helgen, og det gjør noe med oss. For i sammen lærer vi oss noe nytt. Jada, mora også. En skulle kanskje trodd dette var som å sykle, at når man først har lært det så kan man det for alltid. Men neida, det er mye som har gått i glemmeboka.

For rutinene i stallen er mange, og vi er nødt til å følge de som allerede er satt. For med hest på fôr, følger det med et stort ansvar. Et ansvar om at vi gjør det aller beste for vår nye firbeinte venn, Vilja. Mille skjønner mer rundt det å gi omsorg, ved å nøye å stelle å ta vare på henne. At ved å gi mye av seg selv, får hun mye godt tilbake. Samtidig er det en stor prøvelse å holde på konsentrasjonen og tålmodigheten. Ser hun helst vil bort til alle de andre og snikksnakke med dem, men da er jeg der og minner henne på hvorfor vi er der.

Nå var det ikke meningen at dette lille skrivehjørnet mitt plutselig skulle bli en "hest er best" blogg, men dere får heller bære over med meg. For akkurat nå så betyr dette veldig mye for vår lille familie. For hvis Mille skal holde ut og lykkes med dette, så må vi rundt henne være med å heie på at dette skal fungere.  

Vilja må hentes hver dag på beitet. En koselig rutine, som Mille mestrer med stil.

En litt forstyrra "stallbikkje" var plutselig å finne i skapet vårt. Litt skummelt å være så liten blant alle de store beista og ha en "mamma" som lar henne svinse rundt på egenhånd.Hjerteknuser Simba vil også gjerne ha en gulrot bit.

Som mamma synes jeg det er litt skummelt at minstejenta vår selv tar styringa for hovrensingen etter kun å ha sett meg gjøre det en gang. Men hun tar det dønnseriøst, og fikser det uproblematisk. Det kommer selvfølgelig godt med at Vilja omtrent løfter på beina selv, når Mille fører hånda nedover beina hennes.

Dette er bra for finmotorikken til Mille. Slikt småplunder er vanskelig, men jeg er selvfølgelig ikke langt unna med en hjelpende hånd.

Allerede etter et par uker med litt trening ser jeg stor forbedring i rolige hender og god holdning.


Det vanker selvfølgelig en godbit både når vi kommer og når vi går. Mille saumfarer kjøleskapet og lurer alltid på om det er noe vi kan ta med oss.
Nei, nå er det tannpuss og på med ridestøvlene igjen.

Ønsker dere alle en super søndag!

Klem Nina

 

#hest #sotos

  • Skrevet: 28.09.2014  •  Kl: 12:49  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits