Heihei kjære lesere.

Da var det snart kvelden her i heimen, og tre tupper (Pippi også) sitter nydusja i sofaen, gode og slitne i kroppene etter nok en lang dag i stallen.

Dagen i dag har nok vært den aller beste på Leikvoll. For i dag har vi blitt kjent med utrolig mange snille jenter som virkelig har lagt sjela si i å hjelpe Mille. Takket være lille Pippi-luska, the icebreaker, knytter vi kontakt med alle og enhver. For ingen klarer å motstå den lille sjarmøren vår. Hun blir fort en samlingspunkt.

Vi ble gjort oppmerksom på at det ventet oss en skjønn skapning på beitet i dag. Jeg hadde dessverre ikke med meg kameraet, veldig synd, for i dag kunne jeg ha knipset som en galning. Vilja lå nemlig i gresset når vi kom, og var bare kosete. Jeg hadde gudskjelov med meg iPhonen så jeg fikk tatt litt bilder, for dette var magisk.

Jaja, så ble det litt mer hestegreier....måtte bare :-)

Nyt kvelden, klem

  • Skrevet: 28.09.2014  •  Kl: 18:39  •  Kategori: Hest er best  •  Kommentarer: 1

Helly

Skrevet: 28.09.2014  •  Kl.21:28
Å, hester er virkelig noen nydelige skapninger ^^ hørtes helt fantastisk ut (:


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits