Phuuuu, hu hei hvor det går!

Denne tirsdagen flyr jo unna på 1-2-3! Flott å ha venninner som stiller grytidlig opp, sånn at jeg rekker alt som står på agendaen.

Stokkavannet og den daglige snakkissen ble unnagjort klokka åtte, og deretter har det gått slag i slag. Vippene er byttet hos Fine Kathrine og Avea Klinikken har fjernet de siste hårstråene under armene mine. Nå har tante Tonje kommet for å klippe meg, og så setter vi nesa mot stallen.

Gleder meg virkelig til å komme hjem seinere i dag og ha koselig TV-kveld med jentene. Ser virkelig frem til å legge meg under pleddet med Pippi på armen.Må løpe! Skrives!

Kos dere videre!

Klem Nina

  • Skrevet: 30.09.2014  •  Kl: 14:04  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits