Halloen dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en god lang lunsj med en venninne jeg ikke har sett på en evighet. Det gjorde søren meg godt for kropp og sjel. Har i de to siste ukene bodd i trening-og kosetøy, så i dag var det kjekt å finne frem noe freshere. 

Jeg er så imponert over hva Kristin, kjæresten til sønnen min Dennis, får til om dagen. Den nylanserte kleskolleksjonen hennes er på alles lepper. StyleConnection går så det suser, og sevfølgeligelig har jeg skaffet meg noen egne plagg. I dag var det helt innafor å ikle seg Sexy ShirtEn sort, litt oversized skjorte som er litt lengere bak enn foran. Helt perfekt til volangskjørtet i imitert skinn fra Gina Tricot.

Synes ikke det gjorde noe at skjørtet var bittelitt i korteste laget, når strømpebuksen var så tykk som 80 DEN. Det ble nesten som å ha på seg en leggings, og da gjør det ingenting om lårene ikke ser tyve år ut lengre, thihiiii.Nå har snuppa Mille kommet hjem fra SFO og hun er kjempeklar for grøten som Thea og Pelle akkurat har laget. Det er det aller beste hun vet, så her er det reine juleaften.

Skrives seinere!

Love you ♥

  • Skrevet: 01.10.2014  •  Kl: 17:04  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 1

annebe

Skrevet: 01.10.2014  •  Kl.17:11
Stilig antrekk :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits