Ja, her er jeg igjen dere!

Må få komme med litt nytt fra det lille fristedet mitt. Var som tidligere nevnt på lunsjdate med fine Simone i dag. Dette er venninnen som konstant løfter meg opp og som alltid sender meg avgårde med masse god energi. I dag var intet unntak. Turen gikk til Spiseriet og det er godt jeg igjen ble minnet på denne unike plassen. Det er nemlig litt lett å glemme dette stedet, rett og slett fordi det ligger i Stavangers nokså nye konserthus. 

Elsker atmosfæren der. Perfekt utsikt og servicen er upåklanderlig. Simone og jeg falt pladask for stedets nye lærling. Herrejemeni for en oppvakt ung mann. Er helt sikker på at han kommer til å nå langt, for han sørget virkelig for at vi jentene hadde det vi trengte rundt oss til enhver tid.


Simone sitt valg i dag: risotto, sopp, parmesan og var det ikke spekeskinke?

Jeg er nødt til å få lokket han far med på en date hit. Er skråsikker på at det å nyte en "full pakke" her i andre etasje en romatisk kveld, er himmelsk.


Min favoritt: lefse fra Hodnes lompebakeri med parmaskinke, mozzarella og pesto. Droppet tomaten, selv om det sikkert er kjempegodt for de som liker det.Tiden gikk så alt fort! Den gjør dessverre det når man nyter selskapet. Men nå sees vi faktisk snart igjen. For jeg har fått lokket med meg familien Andersen/Neumann på høstferie, jippi! Nå blir det pakking! Badedrakten skal igjen få lufta seg.

God kveld, skjønnasser!

Klem Nina

  • Skrevet: 01.10.2014  •  Kl: 19:11  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits