Da var vi på plass!

Vi kom oss tidlig av gårde fra Stavanger, og hadde kjempeflaks når fergen til Tau la til i det vi kjørte over Bybrua og vi var en av de siste bilene som kom med. Bare to timer seinere, etter å ha kjørt et lite stykke til og tatt enda en ferge, var vi framme på vakre Foreneset. Her har vi leid en fantastisk hytte på hele 250 kvm. Her skal vi boltre oss i fem hele dager med familien Dalaker/Gordon. Bjørn Erik har allerede sjekket terrenget i nærheten, og det finnes mange "grønne" turstier som skal tråkkes.

Prikken over i-en er selvfølgelig at vi har eget badebasseng. Det tok ikke lange tiden før snuppeline og Bjørn Erik hoppet uti. Nå sitter det ei fornøyd ferdigbadet frøken ved siden av meg her og venter i spenning på at vennene Hannah, Sondre og vesle Amalie skal komme.

Endelig har høstferien begynt!


Bye, bye Hundvåg...
Nå er det pølsetid! Gjengen min begynner å bli sultne, så da blir det noe lettvint i kveld.

Ønsker dere alle en fantastisk helg, nyt den!

Klem Nina

  • Skrevet: 03.10.2014  •  Kl: 19:30  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 1

andelly

Skrevet: 04.10.2014  •  Kl.00:25
Så herlig! Og heldig med basseng og greier :D ønsker dere en kjempefin høstferie! (:


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits