God mandags morning!

Her på Foreneset er vi fortsatt i feriemodus. Hadde egentlig en avtale om å bli hentet av en båt i tolv-tiden for å komme oss ut på en øy for å grille og kose oss, men det har vi måttet utsette litt. For tidligere i dag, sendte jeg en snike sms opp i andre etasje til Kirsten som sov: "Kom ned til oss og bad". Det gjorde hun, og dere skulle sett fjeset til ungene, når de kom ned en etter en, og så at vi foreldrene badet uten dem. Thihiii, morsomt, og vi fikk diskutert verdensproblemene i fred og ro, samt trimma litt i motstrømsbassenget. Alenetid!

Nå er det snart den obligatoriske fellesfrokosten, men først må jeg få lov til å annonsere dagens Me&i vinner! Anita Kvammen GRATULERER! Du har altså vunnet en nydelig rosa skråstilt sommerfugl topp, butterfly longsleeve, med et super behagelig utsvingt plysj skjørt, velour skirt. Du vil bli kontatet pr. mail, og kan glede seg over å motta dette herlige settet i posten.


Ønsker dere alle en superduper mandag!

Klem fra Nina

 

#meandi #konkurranse #dameklær

  • Skrevet: 06.10.2014  •  Kl: 12:06  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 1

Anita Kvammen

Skrevet: 22.10.2014  •  Kl.19:42
Tusen, tusen takk! Ble kjempe overrasket da jeg fikk mail i dag, og så glad. Gleder meg til det kommer i posten😄


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits