God kveld, kjære dere!

Ja, da har vi akkurat kommet inn igjen etter å ha vært på sjøen og en liten holme i hele dag. Vi ble plukket opp med båt av en god familievenn av Asgeir, satt av på denne lille eventyrøya og hentet igjen noen timer seinere. Kirsten hadde pakket med seg halve kjøkkenet som vanlig, manglet ingen verdens ting, så dette ble en dag med rein nytelse.

Vi har sunget, hatt teater, nesten badet fordi alle redningsvestene føk til sjøs, grillet og utforsket stedet. Ja, alle dro avgårde hver på sin måte rundt omkring. Det er nemlig bygget små bruer overalt, fra øy til øy, så dere kan tro ungene koste seg.
Nå blir det spareribs til kvelds. Det har ennå ikke passet å lage hjorten, men vi har ennå et par dager til på å få gjort det.

Ønsker dere alle en god kveld, klem Nina

  • Skrevet: 06.10.2014  •  Kl: 19:37  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits