Hei igjen fininger!

Da var siste feriedag kommet for oss hyttefolket. I kveld bærer det hjemover igjen for å nyte de siste dagene i stallen. Det pissregner ute og det har blitt skikkelig grått og trist, så nå velger vi å nyte de siste timene innomhus.

Nå har Bjørn Erik tatt på seg oppgaven med å beholde roen på småfolket mens de spiller Monopol. Det kan ta tid, så jeg var nødt til å be hytteeieren om å få være her i noen timer til. Det var ikke noe problem, så da stresser vi ikke. Regner med at Kirsten tar med seg vesle Amalie i bassenget for siste gang, mens jeg har litt egentid.

Vel, jeg har sørget for å ha litt alenetid hver dag, og i morges klokken syv, sørget jeg for å lese boka mi ferdig. Mission Completed, for det var et av målene mine. Tror jeg har holdt på med den blekka et år nå, og det har ergra med noe i hampen over at jeg ikke har klart å avslutte den. Det sørget jeg altså for i dag, endelig!Tallet er 15! Tallet er en/fem! Det er kjempeviktig å ta frem riktig Bingo stemme.

Det er alltid en slager å spille Bingo. Tror det er tredje spillet Kirsten har måttet kjøpe. Det slites faktisk ut i den familien der.

Dere kan tro det ble en stor hit å vise gjengen den gamle eventyrfilmen Jumanji fra 1995 i går kveld. Jeg hadde faktisk ikke sett den selv, og storkoste meg når ungene og Kirsten skreik og skvatt om hverandre.


Nå skal jeg så smått begynne å pakke. Gleder meg noe enormt til å se igjen lille Pippiluska. Det var dessverre ikke lov å ha med hund hit, men jeg regner med at Pelle har tatt godt vare på henne.

Ha en fotsatt fin dag!

Skrives seinere, klem Nina

  • Skrevet: 08.10.2014  •  Kl: 14:15  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits