God morgen fininger!

Da er gjengen så smått i gang. Mille har hatt overnattingsbesøk og jeg hørte kun go´lyder fra rommet hennes når jeg sneik meg forbi i stad. Nå er Bjørn Erik og shopper rundstykker og masse godt pålegg, for selvfølgelig må vi ha litt ekstra kos nå som Mille er så heldig å ha besøk.

En ting er i alle fall sikkert. Jeg kommer aldri til å resie vekk mer uten å sjekke hva jeg har med meg av hudpleieprodukter. Det gikk helt skeis når jeg var i Oslo for tre uker siden. Gikk helt tom for Obagi sin ZO Ossential Growth Serum Plus. Er helt avhengig av den, brukes som nattkrem. Er det noe vi jentene burde unne oss, så er det denne. 

Den reparer og pleier huden med alle sine antioksidanter. Stimulerer cellefornyelsen og øker fuktigheten i huden. Fikk helt angst i Oslo uten å gå til sengs med min store favoritt. Måtte bruke vanlig fuktighetskrem og endte dermed opp i konfirmasjonen et par dager seinere med flassete hud rundt nesen. Føte meg skikkelig ufresh. Dere kan tro jeg troppa opp på Avea klinikken ved første anledning. Jeg visste ikke at jeg kunne skru av toppen og sjekke innholdet, men det kan jeg love dere at jeg kommer til å gjøre fra nå av. 


Dette er en form for velvære jeg alltid kommer til å unne meg. Det er utrolig deilig å våkne opp å føle seg fresh. Sleit med tørr og irritert hud, men nå pleier serumet meg gjennom natten. Jeg tror på at denne er med på å stoppe aldringsprossen min, og jeg er overbevist at den har vært med på å bygge opp huden min. 

Jeg må få lov å nevne i forbifarten at vi bloggere stadig blir tilbudt å teste ut diverse produkter, særlig skjønnhetsrelaterte ting. Obagi, Zo Skin Health serien var allerede noe jeg var godt i gang med for problemhuden min. Tror jeg har testet ut det meste, men har endelig funnet ut noe som fungerer for meg.

Nå blir det sein frokostkos med gjengen før vi skal avgårde i stallen. Skal bli deilig å snuse inn lukta av manen til Vilja.

Ønsker dere alle en super fredag, og tenk det er helg!

Klem Nina

 

#avea #obagi

  • Skrevet: 10.10.2014  •  Kl: 11:27  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 1

Victoria Wisløff

Skrevet: 10.10.2014  •  Kl.11:36
God helg! Håper du får en super fredag :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits