Endelig klar for fest!

Da har vi snuppene vært i dusjen og venter på at han far også skal bli klar. Vi skal feire min venninne Simone sin bursdag i dag med ost, kjeks og vin. Vi har ikke barnevakt, men siden vi skal i stallen i morgen også, velger jeg å kjøre og da tar vi med oss Mille-mor i kveld. Hun har allerede hivd i seg en pizza og er veldig klar for litt lørdagssnop med lille Mie-bie i armkroken.

Hadde egentig ikke så veldig lyst til å pynte meg i dag, men så fant jeg en skikkelig gammel kjole, som jeg faktisk helt hadde glemt. Tror jeg kommer til å beholde denne resten av livet, for jeg elsker den. Skikkelig retro, løs og ledig rundt magen (et digert pluss) og med herlige digre flaggermusarmer. Ble plutselig litt stasja opp allikevel. Nei, nå må jeg se å få gjengen min klar, samt skrevet bursdagskort.

Ønsker dere alle en superduper lørdag!

Klem Nina

  • Skrevet: 11.10.2014  •  Kl: 18:23  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits