God morgen, sunny Sunday!

Da har syvsoverne endelig kommet seg opp av senga. Vi feiret som sagt Simone sin "snart 40 års dag" i går kveld, med vin, ost og kjeks...eller Pepsi Max som meg. Det er altså så sabla kjekt å få lov til å være en del av denne familien. Vi storkoser oss så til de grader, og for en gangs skyld hadde Bjørn Erik også anledningen.

Jeg har faktisk ennå ostesmak i munnen, og føler meg stappmett etter etegilde. Bordet bugnet så til de grader av absolutt alt man kunne ønske seg. Denne gjengen har i tillegg fått meg helt hekta på å bruke forskjellige marmelader på ostebitene, jammi, jammi jammi!

Vi hadde som sagt ikke barnevakt til snuppeline, men det gjorde ingen verdens ting. Hun tok selvfølgelig litt av innimellom, men blant disse folka, gjør det ingen verdens ting. Her får Mille lov til å være Mille på godt og vondt. Her er det stor takhøyde. 

Simone "snart 40", dronninga vår for en dag, ble nå i alle fall feira med brask og bram ♥

Noen vokser fortsatt, de fleste står helt stille og noen begynner å få panikk for å krympe...
Vi var jo helt nødt til å mimre litt denne kvelden...koselig ♥

Nå skulle egentlig Mille og jeg tatt turen i stallen, men hun fikk akkurat besøk av to i klassen. En veldig sjelden begivenhet, så da drøyer vi hesten en liten stund til og nyter øyeblikket.

Ønsker dere alle en superduper søndag, nyt den!

Klem Nina

  • Skrevet: 12.10.2014  •  Kl: 12:43  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 1

Abbii

Skrevet: 12.10.2014  •  Kl.12:58
Gratulerer med kommende 40-årsdag.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits