God mandags morgen, kjære dere!

Denne uken er det endelig min tur til å samle gode venner her hjemme og få fineste Line til å vise frem de herlige Me&i klærne. Jeg har ennå ikke rukket å få tatt de siste nyhetene i øyesyn, så jeg gleder meg stort til torsdag.

Akkurat nå er forresten Me&i på utkikk etter nye selgere til dere salgsteam. I Norge er det i underkant av 100 jenter i alderen 20-50 år som kombinerer Me&i med sin vanlige jobb. Jobben passer for deg som trenger en ekstra inntekt, eller som ønsker seg en helt ny karrierer. Kunne du tenke deg å jobbe deltid eller kanskje du bare har lyst til å gjøre noe sosialt noen kvelder i måneden?

Hvis du ønsker å prøve deg som selger har Me&i et kjempetilbud akkurat nå. Du kan få låne en prøvekolleksjon på ca. 90 plagg, og det er en perfekt måte å prøve ut jobben på uten noen utlegg. Me&i har oppstart for nye selgere hver uke og fortløpende opplæringer.

Du trenger ikke å ha noen salgserfaring, men du må elske klær! Høres det spennende ut? Klikk her, så finner du søknadsskjemaet samt svar på en rekke andre viktige spørsmål. Nevn gjerne Nina Sprell Levende i søknaden din, for da lover Me&i å sende deg et gratis dameplagg du kan ha på deg på ditt første treff!

Lykke til!

Nå blir det gymmen neste! 

Ønsker dere alle en god start på uken, klem Nina

 

 #meandi #klær #mote #barneklær 

  • Skrevet: 20.10.2014  •  Kl: 07:55  •  Kategori: Me&i  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits