God morgen!

1. november braker det løs, da blir det fest! Avea klinikken feirer 10 år og de som vil kan delta på åpent hus fra kl. 12-15. Du vil da ha muligheten til å komme i kontakt med de dyktige medarbeiderne der, få gode tilbud, overvære behandlinger og kunne vinne eksklusive premier.

I forbindelse med jubileet, blir det i disse dager holdt en konkurranse. Man kan altså vinne en behandling med Restylane og Botox! Den heldige vinneren blir trukket 1. november og behandlingen vil bli utført der og da. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn et bilde av deg selv. Skriv hva du ønsker å få gjort og hvorfor akkurat du fortjener denne unike muligheten. Bilde sender du til post@avea.no eller som melding på Facebook her
Kanskje vi sees? 

Nyt dagen!

Klem Nina

 

#avea #retylane #botox

  • Skrevet: 21.10.2014  •  Kl: 09:34  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits