God dag kjære dere!

Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg lot bamsefar få sove lenge i dag, for nå er han snart på vei ut i havet igjen. Tenk, dette er kun andre gangen i år at han har vært hjemme i hele friperioden sin på fire uker. Tror aldri han har jobbet så mye noen gang, så denne gangen har vi virkelig tatt vare på hverandre. Selv har jeg vært på trening, handlet, kjørt BE på møte og fått byttet ut vippene mine. For til helgen må alt være på stell, for da blir det fest...igjen!

For de fleste har sikkert fått med seg, at det skjer en del rundt denne dama her. Jeg kan ikke si ja til alt, men når Avea Klinikken slår på stortromma og ber opp til fest, ja da stiller jeg selvfølgelig. De skal feire 10 års jubileet sitt til helgen og i den forbindelse kjører de på med lukrative tilbud hele uken. Så følg med på Facebook siden her, eller på siden min, kanskje det dukker opp noe av interesse?

Et av ukas mange gode tilbude er å få behandlet "sinterynken". Åhhh jada, det har jeg gjort! Tok en behandling i fjor og gjentok det før sommeren i år, noe du kan lese om her. Først var jeg litt skeptisk til å innrømme at jeg faktisk er tilhenger av Botox, men jeg tror på åpenhet, også rundt dette. Jeg angrer ikke en dag på at jeg nå går rundt med mindre synlige linjer i ansiktet. Så hvis dette er noe for deg, så ta gjerne kontakt, men husk tilbudet gjelder kun innen 14. november!


Ønsker dere alle en fortsatt Happy Day!

Klem Nina

  • Skrevet: 28.10.2014  •  Kl: 13:35  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits