hits
Headerbilde

Forbereder meg på fest!

Hei igjen fininger!

Nå er jeg skikkelig rastløs. Ungene er ennå ikke å se, og alt på "to do"-lista mi for i dag er unnagjort. Helt merkelig å plutselig ha tid og ikke minst overskudd til seg selv. Så nå kjøres det anskitsmaske som jeg fikk på Avea Klinikken i forrige uke, når jeg trengte akutt hjelp. For nå skjer det så mye rundt denne frøkna her, og da hender det dessverre at jeg får et lite tilbakefall av Rosacea. Aner ikke om det er stress, for egentlig har det skjedd mest positive ting, men det kan jo være væromslaget, at vi har begynt å fyre inne, all treningen eller rett og slett fordi agendaen er proppfull.

Uansett så må jeg forsøke å roe det hele ned før festen på Avea Klinikken nå på lørdag. Det er ikke noe særlig lett å sminke seg når huden er betent og flasser om hverandre. Godt jeg fikk med meg en del tester, for allerede nå føler jeg at huden er mindre irritert og rød. Kanskje Zo Medical Restoracalm er en krem jeg er nødt til å investere i....

Husk å gå inn på Avea sin Facebook side her hver dag nå og sjekk ut dagens supergode tilbud som de kjører denne uken pga jubileumet de feirer nå til helgen. 

Ønsker dere alle en god middag og en fin kveld!

Klem Nina

 

#avea #zomedical #obagiDesign laget av Silje Lien Design